Založ si blog

Ako sa zmieriť so sklamaním?

Ťažká otázka. Je to pocit ktorý nikdy nezmizne, veľmi bolestivý a nepríjemný. Keď vás človek ktorého lubite sklame, už nemáte chuť byť s ním. Či len sa na neho pozrieť. Časom však nebudete cítiť len sklamanie, ale aj znechutenie že niečo take vôbec dokázal urobiť. Budete sa pýtať samých seba čo ste urobili zle ? Prečo Vám to urobil? No nebude to vašou chybou čo urobil, ale len jeho.
Podviedol vás ? Klamal Vám ? Tak je načase odísť. Neotáčajte sa, nečakate že sa zmeni, lebo on sa nikdy nezmení.. sú to len prázdne  frázy ktoré Vám každý deň píše. On dobre vie že ženu ako ste VY si on nezaslúži, ale aj tak klame, robí všetky tie zle veci. Vie že mu vždy odpustite, ale jedného dňa si musíte povedať dosť. Musíte odísť no bude to ťažké. Nie vždy je ľahké opustiť toho človeka na ktorom Vám najviac záleží, no verte že robíte pre seba tu najlepšiu vec na svete. A raz, keď na to budete spomínať tak si poďakujete, poďakujete si zato aká ste bola statočná a múdra že ste ho nechali. Že vás život je lepší bez neho. Prejdu dni,mesiace, roky a vy si už na neho nespomenieme. A preto odpoveď na moju otázku je, so sklamaním sa človek nezmieri nikdy, naučí sa s tým len žiť. A časom vás to prestane trápiť, prestanete sa nad tým zamýšľať čo urobil, a pohnete sa vpred bez neho a bez jeho klamstiev a podvádzania. Ako sa hovorí, čas vylieči všetky rany. Tak verte že každým dňom to bude bolieť menej a menej, až jedného dňa to nebude bolieť vôbec. 

Spomienka

27.12.2021

Navždy budeš človekom ktorého som ľubila. Viem že sme sa obaja pohli v pred, ty máš rodinu a ja život po ktorom som túžila. Je mi ľúto ako to skončilo, no viem že to tak malo skončiť. Aby sme obaja boli tými osobami čo sme teraz. Navždy budeš pre mňa znamenať veľa, tie 3 roky spolu nemôžem len tak vymazať. Niekedy sa sama seba pýtam aké by to bolo, keby že sme spolu? [...]

Tibor Gašpar

NAKA v kauze Ezechiel 7 navrhla obžalovať Gašpara aj Bödöra

06.05.2024 09:59

Prípad sa týka podozrení z korupcie v kauzách Doprastav, Váhostav a Technopol.

brazília, záplavy

Počet obetí záplav na juhu Brazílie stúpol už na najmenej 75

06.05.2024 08:32

Ďalších 103 osôb je nezvestných. Záplavy po sebe zanechali rozsiahlu skazu.

Russia Leningrad Siege

Rus s modro-žltými vlasmi, ktorého okradli a vybili mu zub, sa na polícii dozvedel, že v zákopoch má bozkávať rodnú zem

06.05.2024 08:00

Od vpádu na Ukrajinu vo februári 2022 sa súdy v Rusku doteraz zaoberali už viac ako deviatimi tisícami prípadov takzvanej diskreditácie armády.

rafah, stanový tábor, pásmo gazy

Izraelská armáda začala evakuáciu časti Rafahu

06.05.2024 07:36, aktualizované: 09:56

Ide o opatrenie pred očakávanou inváziou.

nklpnkv1

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 1914x
Priemerná čítanosť článkov: 957x

Autor blogu

Kategórie

Archív