Založ si blog

Ako sa zmieriť so sklamaním?

Ťažká otázka. Je to pocit ktorý nikdy nezmizne, veľmi bolestivý a nepríjemný. Keď vás človek ktorého lubite sklame, už nemáte chuť byť s ním. Či len sa na neho pozrieť. Časom však nebudete cítiť len sklamanie, ale aj znechutenie že niečo take vôbec dokázal urobiť. Budete sa pýtať samých seba čo ste urobili zle ? Prečo Vám to urobil? No nebude to vašou chybou čo urobil, ale len jeho.
Podviedol vás ? Klamal Vám ? Tak je načase odísť. Neotáčajte sa, nečakate že sa zmeni, lebo on sa nikdy nezmení.. sú to len prázdne  frázy ktoré Vám každý deň píše. On dobre vie že ženu ako ste VY si on nezaslúži, ale aj tak klame, robí všetky tie zle veci. Vie že mu vždy odpustite, ale jedného dňa si musíte povedať dosť. Musíte odísť no bude to ťažké. Nie vždy je ľahké opustiť toho človeka na ktorom Vám najviac záleží, no verte že robíte pre seba tu najlepšiu vec na svete. A raz, keď na to budete spomínať tak si poďakujete, poďakujete si zato aká ste bola statočná a múdra že ste ho nechali. Že vás život je lepší bez neho. Prejdu dni,mesiace, roky a vy si už na neho nespomenieme. A preto odpoveď na moju otázku je, so sklamaním sa človek nezmieri nikdy, naučí sa s tým len žiť. A časom vás to prestane trápiť, prestanete sa nad tým zamýšľať čo urobil, a pohnete sa vpred bez neho a bez jeho klamstiev a podvádzania. Ako sa hovorí, čas vylieči všetky rany. Tak verte že každým dňom to bude bolieť menej a menej, až jedného dňa to nebude bolieť vôbec. 

Spomienka

27.12.2021

Navždy budeš človekom ktorého som ľubila. Viem že sme sa obaja pohli v pred, ty máš rodinu a ja život po ktorom som túžila. Je mi ľúto ako to skončilo, no viem že to tak malo skončiť. Aby sme obaja boli tými osobami čo sme teraz. Navždy budeš pre mňa znamenať veľa, tie 3 roky spolu nemôžem len tak vymazať. Niekedy sa sama seba pýtam aké by to bolo, keby že sme spolu? [...]

vojna na Ukrajine, Petrohrad, Rusko

ONLINE: Útok na Charkov vyšetrujú na Ukrajine ako vojnový zločin

19.05.2024 07:35

Ukrajina obvinila Rusko, že zámerne cieli na civilistov v Charkovskej oblasti a preto raketové útoky vyšetruje ako vojnový zločin.

SR Handlová vláda výjazdové rokovanie streľba Fico TNX

Vyšetrovanie atentátu na Fica by mali dokončiť o pár mesiacov, hovorí odborník. Akýkoľvek trest môže byť pre strelca doživotný

19.05.2024 07:00

Bývalý elitný vyšetrovateľ vysvetlil, ako by mali vyzerať kroky organov činných v trestnom konaní v najbližších dňoch

India, hory, Himaláje, Dharmsala

Telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu zniesli zo Šiša Pangmy

19.05.2024 06:12

Tím horolezcov zniesol telá americkej horolezkyne a jej nepálskeho sprievodcu, ktorí vlani zahynuli v lavíne na hore Šiša Pangma v Tibete.

ŠTS, Kaliňák

Prísne opatrenia a sľub atentátnika. Súd ho poslal do väzby: Fica čakajú kľúčové hodiny, politici sa hádajú

19.05.2024 06:00

Premiér je pri vedomí a Kaliňák od neho dostal inštrukcie, vláda funguje ďalej. Atentátnika poslal súd do väzby, no rozhodnutie nie je právoplatné.

nklpnkv1

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 1943x
Priemerná čítanosť článkov: 972x

Autor blogu

Kategórie

Archív